Ljubitelji nogometa napokon na Drosini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pula odbrojava dane do prijateljske utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Ceške kojom ce se svecano otvoriti renovirani Gradski stadion "Aldo Drosina". Povodom tog susreta, koji ce se održati u srijedu 9. veljace, s pocetkom u 17.45 sati, održana je konferencija za novinare na kojoj su predsjednik pulskog gradskog vijeca Denis Martincic, voditelj kabineta pulskog gradonacelnika Bernard Zenzerovic, ravnatelj javne ustanove "Pulasport" Mario Peruško i dopredsjednik pulskog nogometnog prvoligaša "Istre 1961" Darko Jergovic iznijeli najnovije vijesti u pripremi tog spektakla.

"Kao što je poznato ulaznice za ovaj susret su vec u prodaji putem interneta, a zadnji rok za kupovinu tim putem je utorak do 12 sati. U Puli ce ulaznice biti u prodaji u cetvrtak na blagajni stadiona koja ce raditi od 12 do 18 sati. Cijena ulaznica su poznate, 40 kuna za tribine sjever i jug, 70 kuna za istocnu, te 120 kuna za zapadnu tribinu. Dogovoreno je i da ce dio karata ici u prodaju u ostalim vecim istarskim mjestima od Buja do Labina, ali još nije definirano otkad.

Dio karata za VIP ložu, nekih 10 posto, zadržao je HNS za potrebe sponzora reprezentacije i treba napomenuti da ne treba cekati zadnji dan za kupovinu ulaznica jer ih nece biti. Na dan utakmice biti ce pušteno u prodaju tek nekih 300 do 400 karata na blagajni stadiona", rekao je Darko Jergovic.

"Molimo sve navijace iz Pule i okolice da na dan utakmice izbjegavaju dolazak automobilima blizu stadiona, vec da koriste druga parkirališta, poput onog u "Rojcu". Kako ce Ulica Marsovo polje biti zatvorena za promet, automobili ce se usmjeravati na prostor bivšeg vojnog poligona, a potom ce odatle autobusi "Pulaprometa" voziti navijace do stadiona kako bi se smanjila gužva ispred samog stadiona. Takoder bih ponovio da se na stadion nece moci uci s kišobranima, staklenim bocama i tvrdim predmetima", podsjetio je Mario Peruško.


Podijeli: Facebook Twiter