Ljubitelji kozmetike u rukama strucnjaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na pragu svoje punoljetnosti Cosmetic News zauzeo je mjesto vodeceg sajma kozmetike u Hrvatskoj, a dvorane u opatijskim hotelima gdje se manifestacija održavala bile su izuzetno dobro posjecene, istaknuo je direktor sajma Davorin Šimunovic. Tri opatijska hotela - Kvarner, Imperial i Bristol, proteklog su vikenda doista vrvjela ljubiteljima kozmetike i to posebice pripadnicama nježnijeg spola, koje su se mogle prepustiti vještim rukama vodecih domacih te inozemnih strucnjaka za kozmetiku.

U sklopu sedamnaestog po redu Cosmetic Newsa u Opatiji održana su i natjecanja u dizajniranju noktiju, na kojem su sudjelovali buduci kozmeticari iz desetak hrvatskih škola, a osim prakticnog dijela sajam je ponudio i brojna predavanja te seminare koje su održavali vodeci kozmeticki eksperti.

- Važno je napomenuti kako se ova manifestacija održava paralelno s nekim od vodecih sajmova kozmetike u svijetu, poput onih u Parizu i Düsseldorfu, koji se tradicionalno održavaju posljednjeg vikenda u ožujku. Ove godine prezentirali smo nekoliko novina, kao što je natjecanje u nail-artu, što se posjetiteljima izuzetno svidjelo te možemo ocekivati kako ce ovaj sajam u Opatiji iduce godine biti još bolji, rekao je Šimunovic.


Podijeli: Facebook Twiter