Ljubicic ispao, Dodig i Karlovic u cetvrtfinalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sredina tjedna oznacila je pocetak hoda po mukama za postavljene igrace na ATP turniru PBZ Zagreb Indoors. Na veliku žalost domace publike, pomor favorita službeno je otvorio prvi nositelj Ivan Ljubicic u mecu s Michaelom Berrerom. Ljevoruki Nijemac je lani i preklani igrao finale Zagreb Indoorsa, a cini se da ove godine želi konacno i osvojiti turnir. Naime, svojim agresivnim pristupom od pocetka je stisnuo Ljubicica koji nije uspio razbiti taj ritam igre.

Da Hrvatska ne ostane bez predstavnika u cetvrtfinalu pobrinuo se branitelj naslova Ivan Dodig. Cetvrti nositelj izgubio je sa 6:4 prvi set od Španjolca Guillerma Garcije-Lopeza, no potom je u istim rezultatom slavio u dva naredna seta i tako izborio ogled protiv Cipranina Marcosa Baghdatisa.

Nakon Ivana Dodiga u cetvrtfinale ATP teniskog turnira "PBZ Zagreb Indoors" plasirao se i Ivo Karlovic nakon što je u susretu drugog kola pobijedio Izraelca Dudia Selu 6:3, 6:2. Karlovicu je za pobjedu protiv 73. tenisaca svijeta trebalo tek nešto više od sat vremena. Bio je to njihov drugi medusobni ogled i drugi trijumf 'diva sa Šalate'. (D. P., Hina)


Podijeli: Facebook Twiter