Ljubicic bez polufinala u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Nemam što govoriti o taktici i Melzerovoj igri, ovaj mec je odlucila jedna, u mojem slucaju cetiri puta po jedna lopta", rekao je Ivan Ljubicic nakon izgubljenog cetvrtfinalnog dvoboja ATP turnira u Umagu od Austrijanca Jurgena Melzera u kojem je propustio cetiri mec-lopte. Sve cetiri mec-lopte Ivan je propustio u drugom setu, a susret je završio rezultatom 4-6, 7-6 (3), 6-3.

"Vratio sam nakon zaostatka u prvom setu, okrenuo sve i imao šansu dobiti u dva sa 6-4, 6-4 pa onda nitko ne bi pricao o taktici. Ne sjecam se sve cetiri mec-lopte, ali je on barem na tri odigrao hrabro i precizno. Možda mi se i vratilo ono kad sam protiv Almagra spasio svih osam break-lopti. Sada imam 0-4 protiv Melzera i svaka mu cast, odlican je igrac sa sjajnim servisom i još boljim reternom, a još je najgore što je ljevak", kazao je razocarani Ljubicic nakon poraza.

Melzer ce u polufinalu igrati s prvim nositeljem Nikolajem Davidenkom, dok se u drugom polufinalu sastaju Talijan Andreas Seppi i Španjolac Juan Carlos Ferrero.


Podijeli: Facebook Twiter