Ljubavni šoping za Valentinovo u Puli


"Love shopping" naziv je prve akcije u sklopu ovogodišnje manifestacije Dani trgovina 2013. koju su danas u prostorijama pulske Turističke zajednice predstavili predsjednica TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj, predsjednica Ceha trgovaca pri Udruženju obrtnika Pula Elida Cerovac Bakiš i gradonačelnik Boris Miletić.

- Manifestacija Dani trgovina počela je 2011. godine akcijom "Praznici u gradu", nastavila se lani akcijama "Late night shopping" i "Kupujmo u Puli" koja se vezala uz Obrtnički sajam, a ove godine, uz ove dvije, održat će se i nova akcija za Valentinovo, 14. veljače. Tijekom "Love shoppinga" će trgovine, njih 39, raditi cijeli dan, bez stanke, od 8 do 20 sati i nuditi popuste od 15 do 50 posto. Učenici Umjetničke škole i dizajna izradit će obilježja s ljubavnim porukama za izloge, a ona će biti poveznica trgovina koje sudjeluju u akciji.

- Trgovci žele oživiti stari grad i privući ljude da njime prošetaju  pritom kupuju i budu zadovoljni. Upravo zato trgovine sudjeluju u ovoj akciji i daju prigodne popuste, rekla je Cerovac Bakiš i pozvala sve kreativce, plesače, glazbenike i likovne umjetnike da sudjeluju u akciji.

- Moramo sačuvati život i običaje koji se vezuju uz centar grada, promovirati život u starom gradu i omogućiti trgovinama da rade te poticati ljude da se druže kroz kupovinu. To je pravi duh grada, pohvalio je akciju pulski gradonačelnik. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

Pripremljena i nagradna igra
Sve su se trgovine, kaže Sanja Cinkopan Korotaj, odazvale nagradnoj igri u kojoj sudjeluju s po jednim artiklom. Kupci će prilikom kupnje moći ispuniti upitnik i ubaciti ga u za to označene kutije. Dan kasnije izvlačit će se 39 nagrada, a imena dobitnika bit će objavljena na web stranicama Turističke zajednice i Grada Pule (www.pulainfo.hr i www.pula.hr).


Podijeli: Facebook Twiter