Ljubavni SMS za romanticare

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brojnim prigodnim programima u povodu Valentinova koncertom nazvanim "Ljubavni SMS" u Actors Studiju pridružio se i pulski kantautor Mor Roll uz pratnju benda Light Cast. Repertoar je bio u duhu Valentinova te su ga sacinjavale autorske skladbe s albuma "Gori svijet" i obrade popularnih domacih ljubavnih tekstova i pop rock melodija.

Ocekivano, najbolje su zvucale autorske skladbe poput "S rijeci na djela", "Balada", "?eni" i "Ne razumijemo se", a s repertoara su se komotno mogle izbaciti neke obrade, koje su zbog loše vokalne izvedbe kvarile dojam u odnosu na ostatak repertoara, a to se posebice odnosi na poznati jazz standard "Bésame Mucho".

Uz solidne izvedbe "Onaj tko te ljubi sretan je" Tonyja Cetinskog, "Ubijaš me usnama" Toše Proeskog, "Ti si mene" Nine Badric, "Hipnotiziran" Dine Dvornika i druge s bendom su zapjevale i djevojke iz publike.

Light Cast je cijele veceri osiguravao glazbenu pozadinu dostojnu pjesme i plesa, dok je pratece vokale pjevala Dinka Radetski Blagojevic. Kako je vecer odmicala, broj posjetitelja se sveo na manju skupinu ljubitelja ovakve romanticne pop glazbe, tako da je koncert završio u prisnijoj, prijateljskoj atmosferi.


Podijeli: Facebook Twiter