Ljubav moje publike je sve što mi treba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lijepo vrijeme i pocetak ljetnih zbivanja splitsku pjevacicu Jelenu Rozgu dovodi u Istru, u Lighthouse music club na cesti izmedu Vodnjana i Bala, u kojem ce u petak velikim koncertom na najvecoj klupskoj open air pozornici u Istri otvoriti sezonu koncerata.

Otkad ste napunili Spaladium Arenu mnogi Vas nazivaju novom kraljicom hrvatske estrade. Kako je nositi se s tom laskavom titulom?
- Prošlogodišnji koncert u Splitu u Areni zauvijek ce mi ostati u predivnom sjecanju, razlog više što je bio u mom rodnom Splitu. Slijedili su i ostali veliki gradovi i svaki koncert ima posebno mjesto u mom srcu. Publika koja je došla i koja uopce dolazi na moje koncerte i podržava me moja je najdraža nagrada za sve ove godine. Nikakva titula mi ne treba, ljubav moje publike je sve što mi treba u ovom poslu kojim se bavim i koji obožavam.

"Bižuterija" je nevideni hit. Kao idol velikog dijela mladih, imate li neku odgovornost i što im želite poruciti?

- Svjesna sam cinjenice da imam odgovornost prema svojim obožavateljima i da se fanovi cesto poistovjete sa svojim idolima. Nije slucajnost da svaki svoj koncert završavam istom recenicom, da ne damo nikome da se prema nama odnosi kao prema bižuteriji. Svatko od nas je jedinstven, na svijetu ne postoje dvije apsolutno iste osobe. Dužni smo poštovati i voljeti sami sebe jer samo tako možemo cijeniti i voljeti druge.

Krajem prošle godine u Puli ste s Bajagom zakljucili koncertnu sezonu u Puli. Koncertom 1. lipnja u Lighthouse music clubu otvarate ljetnu sezonu. Sami ili s još nekim zvucnim imenom?

- Nastupam sama i jako se radujem koncertu i druženju s mojim najdražima, s mojom publikom. Sigurna sam da cemo se svi odlicno zabaviti i otici doma s velikim osmijehom na licu.

Kako doživljavate kritike dijela javnosti, ali i kolega koji nisu vaši obožavatelji da je to što pjevate turbofolk i trash?

- Uvijek ce biti onih koji ce imati primjedbi na ono što pjevam. Ali, Bože moj, ne možeš se svakom svidjeti. Uvijek ce biti kritika - i dobrih pa i onih loših.

Pricalo se da ste bili ovogodišnji favorit za Eurosong, na koji ipak niste otišli.

- Digla se prašina oko mog sudjelovanja, a prava je istina bila da se nisam prijavila niti za Doru niti za Eurosong. Eurosong je veliki muzicki praznik s puno lijepih pjesama, ali u mojim planovima trenutno nema mjesta za to natjecanje. (Razgovarala Lara BAGAR)

CIJELI RAZGOVOR PROCITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter