"Ljubav ili smrt" u studenome pred publikom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Početkom ožujka u Zagrebu je počelo snimanje trećeg nastavka pustolovina slavnog dječjeg detektiva Ratka Milića, poznatijeg kao Koko, kojeg glumi Antonio Parač, a film pod nazivom "Ljubav ili smrt" će se u studenome pojaviti u kinima.

Tako ćemo nakon tri godine od snimanja prvog filma o Koku, adaptacije knjige Ivana Kušana "Koko i duhovi", kojeg je režirao Danijel Kušan, potom "Zagonetnog dječaka" u režiji Dragana Žarkovića (koje je vidjelo preko 150 tisuća gledatelja), sada vidjeti i treći nastavak pustolovina Koka i njegovih prijatelja. Ova filmska adaptacija Kušanovog romana "Ljubav ili smrt" igrat će u kinima od 6. studenoga.

Ako kojim slučajem ne znate, Koko je sav u nogometu i u navijanju ekipa Gusara i Zeleni Vrh, Zlatko (Kristian Bonačić) i dalje čita knjige i prigovara Koku, a pojavljuj se tajnovita djevojčica u koju se izgleda Koko zaljubio. Seka Marica (Nina Mileta), prijateljica Ema i drska Melita imaju svoj bend - nogomet ili glazba - što će na kraju pobijediti - tu priču kroz režiju i scenarij potpisuje Daniel Kušan.

Većina glumačke ekipe "Ljubavi ili smrti" poznata je iz ranijih filmova o Koku, a novi glumci su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.Producenti su Kinorama i HRT. (M. ĆURIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter