Ljiljana Skendžić trimilijunta putnica Pulaprometa

Trimilijunta putnica s direktorom Pulaprometa (M. MIJOŠEK)
Trimilijunta putnica s direktorom Pulaprometa (M. MIJOŠEK)

Ljiljana Skendžić trimilijunta je putnica Pulaprometa u razdoblju od početka godine do kraja mjeseca listopada. Danas su je na autobusnoj stanici prigodnim darovima nagradili Igor Škatar, direktor Pulaprometa, i Mirjana Melon Perković, voditeljica promocije Glasa Istre, i to mjesečnom voznom kartom i mjesečnom pretplatom na Glas Istre.

Kako nam je rekla Skendžić, Pulaprometovim se autobusima stalno vozi, iako posjeduje vozačku dozvolu, a osim mjesečne pretplate ima i beskontaktnu kartu. Glas Istre čita već dugi niz godina i ovo je neočekivano darivanje za nju bilo veoma ugodno iznenađenje.

Po riječima direktora Škatara, broj putnika koji je prevezen u periodu do 31. listopada približno je isti kao lani, iako se ove godine očekivao nešto bolji rezultat.

Glavni su razlozi za to, naveo je, jaka bura koja je puhala u veljači, kada putnika gotovo da i nije bilo, zatim smanjeni kapaciteti vozila i neki prijevoznici koji su radili ono što nisu smjeli, odnosno skupljali putnike na autobusnim stajalištima.

Do kraja godine planiraju se, kazao je, prevesti oko 3,5 milijuna putnika. Pulapromet je s nagrađivanjem svojih jubilarnih putnika započeo lani, a akcija će se, kako doznajemo, nastaviti i dalje, s tendencijom da postane tradicionalna. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter