Ljiljana Jankovic nova akvizicija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako prvenstvo Prve lige stolnotenisacica još nije okoncano, jer je u tijeku play off u kojem igraju i pulske stolnotenisacice, u ŽSTK Pula vec su posložene kockice igrackog kadra za narednu sezonu. Igracicama koje su u povratnickoj prvoligaškoj sezoni ostvarile odlican rezultat te se kao cetvrte u osnovnom dijelu lige plasirale u doigravanje za naslov prvakinja - upravo je pred njima borba za trece mjesto s Bjelovarom - u sezoni 2009./2010. prikljucit ce se još jedna mlada Puljanka, Ljiljana Jankovic.
Naime, 19-godišnja Jankovic, seniorska B reprezentativka koja je prvoligaško iskustvo vec stekla igrajuci za Porec (2005./06.), zatim za Arenu Ferro u sezoni 2007./08. te za "Mladost" iz Petrinje tijekom sezone na izmaku, ovih je dana potpisala trogodišnji ugovor s Pulom. Uz Ivanku Bilobrk, koja je takoder produžila vjernost klubu, Dinu Pervan koja u Puli ostaje i narednu sezonu (obje takoder B seniorske reprezentativke) te juniorke Tinu Kupinic (B selekcija) i Mariju Jadreško (A selekcija) koja je iz Arene Ferro u Pulu prešla prošlog ljeta, pulski klub je uz iskljucivo domace snage posložio respektabilnu ekipu ne samo za naredno prvoligaško prvenstvo, vec na duže staze.
Uz njih, vrijedi spomenuti i kadetkinju Mirelu Šuvalic koja je ove sezone igrala za kaštelirski Bambi da bi se kalila kroz drugoligaško natjecanje. Kad pocne prijelazni rok ponovo ce biti registrirana za maticni klub Pulu, a ce Drugu ligu od jeseni na dvojnoj registraciji igrati za Porec koji je netom ušao u to natjecanje.


Podijeli: Facebook Twiter