Ljeto na kaštelu: Poznata glazbena imena i predstave


U organizaciji Rock Caffea i ovog ljeta će na Kaštelu, u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre nastupiti poznati bendovi, a održat će se i nekoliko predstava. Svi koncerti počinju u 21.30, a predstave u 21 sat.

Program u petak otvara Neno Belan sa svojim sastavom Fiumensi, večer kasnije besplatni koncert održat će Radio Aktiv, a uz njih nastupaju i We Stand United.

Četvrtog dana srpnja vraća se dobro znani Postolar Tripper, zadarski hip-hop ska reggae punk bend koji djeluje više od desetljeća. Postolarima je ovo centralni i najveći koncert ovog ljeta, a posebno se raduju ponovnom druženju s dragom pulskom, ali i istarskom publikom, te najavljuju nezaboravni koncert i urnebesnu feštu.

U srpnju su na redu i dvije predstave i to "Đurologija" 7. srpnja u 21 sat, a 14. srpnja, također u 21 sat, predstava "Audicija 4". The Beat Fleet stižu na Kaštel 26. srpnja, a ovaj popularni hip- hop bend trenutno dovršava novi album koji bi trebao biti objavljen na jesen.

Hladno pivo nedavno su objavili novi album "Dani zatvorenih vrata", te će na Kaštelu 4. kolovoza nastupiti u sklopu istoimene turneje na kojoj će promovirati i istoimeni album uz stare hitove te najavljuju neviđeni open air spektakl pa publiku očekuje više od dva sata žestoke rock 'n' roll svirke. Novi album je kroz recenzije već proglašen konkurentom za album godine. The Frajle dolaze na pulski Kaštel 6. kolovoza - Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča udružile su očaravajuće vokale, dvije akustične gitare i očigledno izvrstan ukus za kostimografiju i napravile najzanimljiviji muzički performans na aktualnoj sceni.

Urban & 4 nedavno su objavili novi album "Mamut" najavljen singlovima "Sutra ćemo pričati" i "Priđi mi bliže", a priliku da to čuje uživo imat će publika na pulskom Kaštelu 7. kolovoza. Crvena jabuka, bend koji od 80-ih godina suvereno drži svoju poziciju na pop sceni, nastupit će 14. kolovoza.

Marijan Ban i Diktatori nastupaju 15. kolovoza, a koncert će biti besplatan jer će publiku počastiti pulski market Grga koji slavi četvrt stoljeća rada. Finale Ljeta na Kaštelu bit će u znaku Istre i to koncerta Tamare Obrovac i Transhistria Ensemblea, koji nastupaju 20. kolovoza. Na ovom koncertu predstavit će novi album "Canto amoroso". Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Rock Caffeu i Activa Travelu. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter