Ljeto može početi, stigla je nova Stehlik kolekcija!


Elegancija i seksipil obojeni suncem, morem i uživanjem - sve su to modne odrednice nove kolekcije poznate pulske dizajnerice Anje Stehlik kojima modno osviještenu ženu uvodi u ljeto 2016. Njene nove ljetne kreacije određuju univerzalnost i nosivost u različitim prigodama - od ljetnih festivala, do večernjih zabava, ali i dnevnih laganih ručkova i uživanja na terasama uz more. U njenim će odjevnim kreacijama moderna žena biti elegantna, zapažena i nesputana od jutra do večeri.

- Dugi ljetni dani i svečane prigode na Stehlik način nesputani su i ugodni. Raskošne svilene i čipkane haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri. Jarke boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima. Volani, 3D aplikacije, duboki prorezi, svilene trakice i plisse samo su neki od elemenata zbog kojih su Stehlik haljine, tunike i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane, ističe se u najavi kampanje.

Novu Stehlik kolekciju prati zaista svjetska, svježa i chic modna kampanja koja je djelo talentirane fotografkinje Ane Lorencin Buljan. Ona u sebi nosi elemente neočekivanosti, iznenađenja i veselja, posebno  se nameće svježinom u koloritnom smislu te donosi vizualno jak dojam.

Dakle u impresum nove Stehlik kolekcije treba zapisati: photography & creativity Ana Lorencin Buljan; model & inspiration Maja Vujica / Tijara model management; make up & art Taxi make up; hair & color expert Pjerika; special guest Dreama Torbica.

Anja Stehlik istaknuto je ime hrvatske modne scene, a njen su zaštitni znak odjela s printanim unutarnjim uzorcima koja su popularna i izvan naših granica. Anja Stehlik je diplomirala modni dizajn i tehnologiju u Zagrebu 2008. godine i od tada ne prestaje kreirati. Uz ostalo, godine 2005. osvojila je nagradu za izrađivanje cijele modne linije u Londonu, a 2008. je kreirala kolekciju kupaćih kostima koja je predstavljena i u Cannesu. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter