Ljeto je i u detaljima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Savršeni look ne jamci sama odjevna kombinacija, koliko god vrhunska bila, osjecaj za stil, kako se to zna reci, krije se u detaljima. A s njima ovoga ljeta zaista možete promijeniti izgled, biti drukciji od drugih i zaslužiti pohvale za maštovitost i uspješan spoj odjece i modnih dodataka. Ove sezone, kada se radi o detaljima, nezaobilazni su šeširi, marame, torbe, svakako suncane naocale, remen, nakit.



Šeširi, trake, marame

Za izlazak na vruce gradske ulice svakako pripremite šešir, moderni, ljetni, ako ima i ukras na obodu ili maramu još bolje. Slamnati šeširi s velikim obodom prikladni su za plažu, štite od sunca, ali i jamce da s njima necete proci nezapaženo.

Nekim ženama bolje stoje slamnati šeširi s kracim obodom, a druge pak fenomenalno izgledaju s pravim kaubojskim šeširom na dugoj kosi. Šešire možete birati u raznim bojama i materijalima, znak su osobnosti i elegancije, svakako potražite model koji vam najbolje pristaje.

Osvrnete li se oko sebe, na gotovo svakoj drugoj djevojci primijetit cete još jedan dominirajuci modni dodatak; maramu-šal, poželjno je da su šarene, veselih boja i što duže.



Torbe, remeni...

Torba je nezaobilazan modni dodatak, ne samo ljeti. To je i najjednostavniji nacin da osvježite garderobu.

Za ovu sezonu birajte torbu jarkih boja, to može biti žuta, crvena, no, ako vam je draža klasika, onda je svakako vaš izbor velika, bijela torba.

Remen je modni dodatak koji pomaže da naglasite struk, te da vizualno izgledate mršavije.Ako vam je to cilj onda birajte remen u boji haljine i nosite ga na najužem dijelu struka. Ovoga ljeta nose se široki, lakirani remeni, mogu biti od kože, ili zavezani poput marame. Klasican kožni remen najbolje pristaje uz traperice. Tuniku možete osvježiti remenom koji cete nositi niže, na bokovima, što takoder produljuje figuru.



Upadljiv nakit, efektni satovi
U trendu je velik, uocljiv naki. Najvažnije je da stvara dojam blještavila, sjaja, kako i prilici ljetu i razigranosti boja i dezena na nama i oko nas. To mogu biti široke narukvice, velike ogrlice s perlama, velike naušnice, ogromno prstenje. Uvijek lijepo izgleda i nakit od drveta. Od narukvica možete staviti nekoliko srebrnih, tankih ili jednu vecu.

Satovi su postali pravi modni dodatak, bitan za sveukupni dojam. Ne samo da su dokaz statusa, ako se radi o skupim i iznimno vrijednim primjercima, nego su satovi danas poput nakita.

Što se tice suncanih naocala, ovoga su ljeta u trendu modeli s retro štihom. Nose se velike suncane naocale zaobljenih okvira.

Moderne su i naocale s uzorkom, kao i "mackaste" naocale, bitno je samo da su naocale velike, možemo reci i prevelike jer takve su u trendu za ljeto 2011.


Podijeli: Facebook Twiter