Ljetna odjeća snižena za 50, a tenisice za 30 posto

Potražnja za ljetnom garderobom
Potražnja za ljetnom garderobom

Trgovci u centru grada započeli su se prigodnim sezonskim sniženjima. Robe još uvijek ima na biranje, a pronaći potreban broj nije problem, no sudeći prema gužvama, potrebno je u šoping otići što prije, kako ne bi ostali "kratkih rukava".

Kupuju stranci i naši

Koliko smo jučer vidjeli u obilasku centra grada popusti se kreću od 20 do 50, pa negdje čak i 70 posto. Neki trgovci nude ograničene popuste, primjerice poput Lisce koja popust od 20 posto nudi do 10. srpnja, dućana Europa 92 koji nudi deset posto sniženja na prvi, 15 posto na drugi te 20 posto na treći kupljeni artikl ili, pak, Svijeta obuće koji svojim kupcima nudi akciju 40 popusta na drugi par obuće.

Odlična prilika pruža se za kupovinu inače skupih brendiranih tenisica - tako dućan Ferivi sport u Fontičkoj ulici nudi popuste od 30-ak posto, a Shooster na Portarati od 30 do 50 posto također na sportsku obuću. Kako doznajemo od prodavačice snižene su gotovo sve tenisice, ali i sandale te dio japanki.

- Gužva je stalno, kupuju i stranci i naši, stranci većinom ljetnu obuću dok naši kupuju tenisice koje se mogu nositi i kasnije, navela nam je prodavačica.

U lovu na popuste susreli smo i dvojicu mladića, Antonija Petrinića i Vilima Mikića. Dečki iz Požege na radu u Puli došli su, kako su nam rekli, vidjeti što se nudi od tenisica te iskoristiti aktualne popuste.

Najveće popuste u gradu vjerojatno nude trgovine talijanske robne marke Oviesse. Muška, ženska i dječja odjeća snižena je, kako su nas uputili, sva za 50 posto, dok se nešto zimske garderobe može kupiti po cijeni koja je čak 70 posto snižena.

- Sa sniženjima smo započeli protekli tjedan, a jako smo puno prodali već za vrijeme šoping akcije Late night shooping. Sniženja će trajati sve dok ima robe na zalihama, rekla nam je prodavačica dodajući kako očekuje i dodatne zalihe snižene odjeće i obuće pa će se brojevi kroz tjedan nadopunjavati. (Borka PETROVIĆ, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter