Ljetna mantra - pamuk!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pamuk je tako neodoljivo lagan, jednostavan, prilagodljiv i lako održiv i što je najvažnije izdržljiv i zdrav, stoga tko ga ne bi poželio. Toliko je svemoguc da je ove sezone sveprisutan - majice, tunike, hlace, hlacice, suknje, haljine, ogrlice, pa cak i cipele… Najvažnije je da koža i tijelo dišu. A to je opet moguce samo u pamuku. I mogu ga nositi baš svi - muškarci, žene, debeli, mršavi, djeca, mladi, stari, trudnice…



Uostalom, što nam je potrebno ljeti? Badic i komad dobrog novog, a može i starog pamuka. Eto, modni je zakljucak da je pamuk lagani spas u ova teška vremena. Ne samo što je jeftin, vec je i najbolji kada sunce pocinje pržiti. Taj najprirodniji moguci materijal, jednostavno je stvar modne korektnosti i ekonomske racionalnosti.



Niti jedan materijal ne pruža toliku stilsku varijaciju. U jednoj boji odgovara svakoj kombinaciji i jednostavno je svemoguc. Za one pomodnije, pamucna majica je poželjnija kada je printana jer kvalitetna i zanimljiva printana majica je "must have" u ormaru svake pomodarke.



Printano može biti svašta - modni ukras, ali i neverbalni stav. Ponekad majica može cak zamijeniti bedž ili broš. Poruka je na lijepom komadu pamuka itekako vidljiva. Printana majica je definitivno najzahvalniji komad odjece kojeg možete kombinirati sa svime - od kratkih hlacica do suknji. A osim toga, bit ce jednako dobar odabir za dnevni kao i za vecernji izlazak.



Najkreativnijima preporucujemo izradu vlastitih originalnih majica u print studijima kojih ima u svakom gradu. U tom slucaju možete na majicu staviti što god poželite. I, naravno, za stotinjak kuna imati unikatni komad. Dovoljno je cak uzeti i najobicniju bijelu mušku majicu koja ce na preplanuloj puti uciniti prava cuda, ista je prica sa malom pamucnom haljinom ili velikom prozracnom pamucnom tunikom.

Pamuk je zapravo modni spas i danas porucuje ono što je Moschino nekada zagovarao - cheap & chic! A eko(nomski) osviješteni nadodaju - zdravo i jeftino!


Podijeli: Facebook Twiter