Listopad, studeni i prosinac u INK-u

Plakat predstave "Kako je Dunda spasila domovinu"
Plakat predstave "Kako je Dunda spasila domovinu"

Program Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula za listopad počinje u četvrtak, 4. listopada pretpremijerom predstave "Kako je Dunda spasila domovinu" Slobodana Šnajdera u režiji Snježane Banović. Premijera Šnajderovog teksta na programu je 5. listopada.

Predstava za djecu "Ružičasta sanjarica" Nine Horvat u Režiji Ivice Šimića, u produkciji zagrebačkog kazališta Mala scena, gostovat će 11. listopada. Kazališna skupina Don Hihot iz Ivanić Grada u INK-u gostuje 12. listopada s kostimiranom predstavom "Pčelice, pazi!!!" u režiji Lane Bitenc.

Baletna trupa Croatia u Pulu dolazi s "Veselom udovicom" koreografkinje Sonje Kastl u subotu 13. listopada, a Gradsko kazalište Sisak gostuje 19. listopada s predstavom "Prijatelji(ce)" u režiji Borisa B. Hrovata. Nova predstava Matije Ferlina "Istovremeno drugi" premijeru će imati 25. listopada, a pulska publika moći će je pogledati i dan kasnije.

"Umišljena umjetnica" riječkog Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u režiji Saše Broz gostovat će 8. studenog, a Zagrebačko kazalište mladih u Pulu stiže 15. studenog s predstavom "Moj sin samo malo sporije hoda" u režiji Janusza Kice.

Varaždinsko narodno kazalište u Puli gostuje s predstavom "Ufuraj se i pukni" u režiji Ljubomira Kerekeša 22. studenog, a 28. studenog kazalište Moruzgva dovodi predstavu "Gola u kavezu" u režiji Ivana Lea Lema.

Za prosinac zasad su najavljene samo dvije predstave: "Čisto ludilo" Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija u režiji Nine Kleflin 12. prosinca te "Bajka iz shopping centra" Komune d.o.o. i Olivere Baljak u režiji Vinka Brešana 19. listopada. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter