Liste za Gradsko vijeće Pule

Predstavljanje liste za Pulu (M. MIJOŠEK)
Predstavljanje liste za Pulu (M. MIJOŠEK)

Kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić na konferenciji za novinare predstavio je kandidatkinje i kandidate za Gradsko vijeće Pule zajedničke koalicijske liste IDS-HNS-Zelenih-BDSH-ISU-SUH-a. Kako je pritom istaknuo, lista jamči kontinuitet u radu, stabilnost i razvoj grada Pule.

- Pri sastavljanju liste vodili smo računa o spolnoj i dobnoj ravnopravnosti kao i činjenici da kandidati budu iz svih dijelova grada da bi jamčili umjeren i ujednačen razvoj svih njegovih dijelova. Na listi su pojedini vijećnici s dugogodišnjim stažem u Gradskom vijeću, ali i novi, nešto mlađi vijećnici.

Spojem iskustva i mladenačke energije želimo ponuditi svježinu u vođenju Pule. U našim redovima su i pripadnici manjinskih zajednica koji žive i djeluju u Puli, ne samo zato jer je to statutarna obaveze, već zato što je to i u duhu politike koju razvijamo.

Multikulturalnost, tolerancija i antifašizam temeljne su vrijednosti grada Pule i stoga su nama od izuzetne važnosti, istaknuo je Miletić.

Na listi će se, uz njega, naći Elena Gattoni Stepanov, Alen Damijanić, Marko Martinčić, Diana Kukić Dasko, Gordana Ferenčić, Ardemio Zimolo, Robert Cvek, Bruna Jovanović, Viktor Lazarić, Jadranka Černjul, Redžep Raimović, Gordana Peteršić, Luka Blagović, Miloš Bajić, Nadia Benčić, Jasmina Simović Medica, Armin Grabar, Irena Peruško, Ivan Mihovilović, Neta Žiković, Emina Kaltak, Samanta Stell, Silvia Poropat i Valter Boljunčić.

Lista SDP-HSU-HSLS-SDSS-SDA

U prostorijama SDP-a u Puli predstavljena je lista za Vijeće Grada Pule koalicije SDP-HSU-HSLS-SDSS-SDA. Nositelj će joj biti Peđa Grbin, kao kandidat za gradonačelnika. Na listi su redom i Radovan Cvek, Vera Radolović, Ivan Lasić, Elena Vian, Roberto Fabris, Mirjana Galo, Ilijaz Ališković, Rosana Lucijetić, Vitomir Škarić, Radenko Ognjenović, Ornela Grujić-Cukon, Alka Starac, Stevan Muidža, Bojana Turčić, Dejan Janković, Ismet Obić, Mladen Premuš, Ljubiša Ilić, Nedeljka Velikonja, Denis Buršić, Vesna Ivanović Ocvirk, Ervino Quarantotto, Antunija Kukučka i Danijel Ferić. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter