Lisca ima najljepši ljetni izlog

Tradicionalni prijem za članove UAB-a Pule (M. MIJOŠEK)
Tradicionalni prijem za članove UAB-a Pule (M. MIJOŠEK)

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga - Ljeto 2017.", kojega zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, danas je dodijeljena nagrada za najljepši izlog trgovini "Lisca" na adresi Flanatička 13.

Ovom prilikom direktorica Turističke zajednice Pule Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako joj je iznimno drago da je trgovina "Lisca" prvi puta osvojila ovu nagradu koja potiče vlasnike trgovina na uređenje i uljepšavanje svojih izloga. Zajedno s  pomoćnicom pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Mirnom Radolović čestitala je djelatnicama "Lisce" na dobitku nagrade za najljepši izloga grada Pule te njenoj voditeljici Branki Kondić uručile nagradu od tisuću kuna i naljepnicu za najljepši ljetni izlog.

- U akciji "Izbor najljepšeg izloga - Ljeto 2017." nagrađeni su još Max Mara i Amity Toys koji su se našli na drugom i trećem mjestu te Kerver, a pohvaljeni su i Foto Flash Studio u Zagrebačkoj ulici te Maksim Jet suverenirnica u ulici Sergijevaca, kazala je Sanja Cinkopan Korotaj.

Od ostalih izloga istaknuti su i Le Mode, dućan Blue Kids, Borovo, cvjećarnica Florami, Argentum, Europa 92, Muller, O-bag, Pupa, Marija i cvjećarnice Arco Iris.

Kandić se zahvalila na nagradi te navela kako je izlog prvi kontakt s kupcima te se stoga valja potruditi oko njega i urediti ga.

Cinkopan Korotaj navela je da je ocjene ovoga puta dobilo šest izloga, a u odnosu na prošlu godinu vidi se velika razlika u uređenju izloga. Naime, kako je prenijela dojam tročlanog povjerenstva, većina izloga lijepo je sređena i u njima se na atraktivan način ističu ljetna sniženja. Izlog Lisce je, kako je prenijela riječi povjerenstva, "ljetni, morski, interesantan i originalan" i zato je zaslužio prvu nagradu. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter