Lisa Marie Presley otvorila novu izložbu o Elvisu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lisa Marie Presley otvorila je u Gracelandu novu izložbu posvecenu svom slavnom ocu, kralju rock'n'rolla, povodom njezina 44. rodendana.

Na izložbi pod nazivom "Elvis... u ocima njegove kceri" izloženi su predmeti poput Lisinih djecjih otisaka stopala, njezina tricikla i kolijevke, rekao je Kevin Kern, glasnogovornik tvrtke koja se brine o Elvisovoj ostavštini.

"Ona je dugo htjela tu izložbu i bila je jako uzbudena", rekao je Kern, dodajuci da su izložene i obiteljske fotografije i kucni filmovi na kojima se vidi njezino djetinjstvo i odnos s ocem prije njegove smrti 1977. godine.

U emisiji "Good Morning America" ABC-ja u srijedu Lisa Marie je pokazala šal iz 1972. na kojem joj je Elvis napisao: "Volim svoju Lisu, tata". Rekla je i kako se sjeca da joj je pjevao "Can't Help Falling in Love" i dodala da je u novu izložbu ukljucena i neka njegova odjeca koja dosad nije prikazana i škrinjica koju je nosio sa sobom na turneje i u njoj držao osobe stvari, poput fotografije njegova oca i svoje vozacke dozvole.


Podijeli: Facebook Twiter