Lions klub poziva na humanitarni bal

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Domu hrvatskih branitelja u petak u 20 sati održat ce se tradicionalni humanitarni bal koji organizira pulski Lions club. Prikupljena sredstva iskoristit ce se za nabavku elektricnih kreveta za intenzivnu njegu i antidekubitalnih madraca za Odjel neurologije pulske Opce bolnice.

Cijena ulaznice je 150 kuna, u što je ukljucena vecera, a posjetitelje ce zabavljati sastav Duo magnolija i gosti iznenadenja.

- Bal smo ove godine nazvali "Budi andeo lionizma", a cilj je našim sugradanima kojima je to najpotrebnije omoguciti bolji standard smještaja u bolnici. Za Odjel neurologije smo se ponovno odlucili jer ondje pacijenti najduže leže i želja nam je da odjel dobije ukupno pet kreveta, rekla je na konferenciji za novinare predsjednica pulskog Lions cluba Vesna Plavšic. Dodala je da su dosad kupljena dva kreveta, a ukupna vrijednost svih kreveta je 125 tisuca kuna.

Apelirala je stoga na sve ljude dobre volje, tvrtke, gradove i opcine te turisticke zajednice da svojim doprinosom pomognu u realizaciji humanitarne akcije. Tijekom bala, nastavila je, bit ce organizirana i humanitarna lutrija te licitacija slika i drugih eksponata, sve u cilju prikupljanja što više sredstava. Buduci da se bal održava u vrijeme karnevalskih fešta, napomenuli su organizatori, poželjno je doci pod maskama kao što ce to uciniti predstavnice BPW-a Prvog hrvatskog kluba Pula koje ce za tu priliku odjenuti replike povijesnih kostima iz doba Habsburške Monarhije.

Karte se mogu rezervirati putem elektronske pošte na adresi [email protected] ili putem telefona 098/9391651, odnosno mogu se kupiti u parfumeriji Fendi ili na dan održavanja bala na recepciji Doma hrvatskih branitelja od 19 do 20 sati. Takoder, sredstva za ovu humanitarnu akciju se mogu uplatiti na žiro-racun Lions cluba 2340009-1118004707. (N. SOFTIC)


Podijeli: Facebook Twiter