Limski kanal: Sletjela Porscheom u more

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijekom okretanja skupocjenog Porsche Cayenne švicarskih oznaka na parkiralištu u Limskom kanalu, 53-godišnjakinja je završila u moru u subotu oko 22.45 sati.

U vozilu se pored nje nalazio 23-godišnji talijanski državljanin i 37-godišnji hrvatski državljanin, obojica s boravkom u Švicarskoj, no svi su uspjeli izići na obalu bez ozljeda. Rovinjska policija će radi poduzimanja radnje u prometu, bez da se je prethodno uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, novčano kazniti 53-godišnju vozačicu.

Naime, 53-godišnja hrvatska državljanka s boravkom u Švicarskoj upravljala je automobilom Porsche, švicarske registarske oznake, na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Limskom kanalu. Uslijed polukružnog okretanja, vozačica je prednjim dijelom vozila izašla van obalnog dijela i s vozilom upala u more. Vozačica i putnici u vozilu, uspjeli su izaći na obalu bez ozljeda, a vozilo je potonulo na dno. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 53-godišnjakinji će se izdati prekršajni nalog. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter