Limski kanal: Auto sletio s ceste, vozač izgorio

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Zasad nije službeno objavljen identitet osobe koja je noćas oko 2 sata poginula i izgorjela u bijelom Renault Cliju pulskih registracijskih oznaka prilikom slijetanja s kolnika na raskrižju stare ceste Pula - Trst i ceste što vodi od Medaki do Vrsara. Prema neslužbenim informacijama, vlasnik Clija je Z. A. iz Svetog Lovreča te se pretpostavlja da je upravo on izgubio život u ovoj nesreći iznad Limskog kanala.

Na mjestu nesreće očevid porečke policije vodio je općinski državni odvjetnik iz Pazina Siniša Milevoj koji je radi utvrđivanja identiteta poginule osobe naložio da se tijelo preveze na patologiju pulske Opće bolnice gdje će biti obavljena obdukcija. Državni odvjetnik vjerojatno će naložiti i vještačenje tehničke ispravnosti Clija kako bi se što preciznije utvrdio uzrok ove tragedije.

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, Renault Clio se kretao iz smjera Medaki kada je u raskrižju sletio s mokrog kolnika, udario u zemljani nasip, prevrnuo se na krov i zapalio. Osoba koja je bila za upravljačem ostala je zarobljena u vozilu te je izgorjela. Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci koji su osvjetljavali policajcima cijelo područje oko izgorjelog vozila.

- Dojava policiji stigla je u 2.08 sati, rekao nam je jutros oko 5 sati Siniša Milevoj ističući da nije poznato kada se točno dogodila nesreća.

Nakon što je policija obavila veći dio posla te tijelo izgorjele osobe zaklonila od pogleda prebacivanjem plahte preko vozila dozvoljen je pristup novinarima. Na Cliju okrenutom na krov nijedna guma nije ostala cijela, a vidljivo je da je osim u zemljano povišenje automobil udario i u oveće kamenje. (M. KOŠTA, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter