Lilihip pjevaju o "Pipi Rotti"


Novu pjesmu snimila je poznata pulska grupa Lilihip, a zove se "Pipa Rotta". Glazbu potpisuje Paul Bilandžić, tekst Romeo Bilandžić, a prateće vokale pjevala je Eva Čićek. Za produkciju je zaslužan Mast record studio iz Pule, a producent je Tonči Ante Bošnjak. Vokalno glazbena korektorica na pjesmi bila je Andrea Bošnjak, a stručna suradnica na talijanskom tekstu Nirvana Sfarini Belušić.

Iako "Pipa Rotta" u doslovnom prijevodu znači "slomljena lula", radi se zapravo o imenu cure.

- To je brzi rock 'n' roll o curi koja pleše, skače i voli da se troši, drugim riječima voli rock 'n' roll i sve što ide uz to, živa cura, voli život u ovo tmurno doba, dakle partijanerica. Vesela je to pjesma pozitivnog karaktera i isto takvih emocija, kažu braća Bilandžić koja pjesmu promovirati na televizijskim postajama, a treći put nastupit će na after partyju u talijanskom Sanremu i to s ovom pjesmom.

Osim što su aktivni u studiju jedna lijepa gesta donijela im je obožavatelje iz Slovačke. Naime, braća Bilandžić nedavno su našli novčanik kod jednog pulskog trgovačkog centra. U novčaniku su se nalazili svi dokumenti, kartice i novac, a oni su ga odnijeli u policijsku postaju Pula, da bi im se odmah drugi dan javila Viktorija iz Slovačke, zahvalila se i poručila da su ona i njeni prijatelji od sad fanovi Lilihipa. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter