Lilihip imaju pjesmu "Ricca Kika"

Lilihip (Tanja DRAŠKIĆ SAVIĆ)
Lilihip (Tanja DRAŠKIĆ SAVIĆ)

Novu pjesmu nazvanu "Ricca Kika" ima duo Lilihip. Pjesma je to veselog, ljubavnog karaktera o djevojci koja je za mnoge nedostižna, što i sam naziv pjesme govori. No, na kraju protagonistica priče ipak popusti udvaranju jednog od mnogih udvarača koji je osvaja ničim drugim nego pjesmom.

"Ricca Kika" je prvenstveno rađena za talijansko tržište, no braća Romeo i Paul Bilandžić očekuju dobru prođu i na hrvatskom.

- Pjesma odiše talijanskom romantikom koju Istrani vole, kažu braća Bilandžić koja će ovu pjesmu početkom veljače iduće godine izvesti na after partyju festivala u Sanremu, što će biti njihovo već četvrto gostovanje tamo.

Autor glazbe je Paul Bilandžić, a tekst je napisao Romeo. Snimano je u Mast record studiju u Puli pod producentskom palicom Tončija Ante Bošnjaka. Na pjesmi gostuju Eva Čiček koja pjeva prateće vokale, prim. dr. Dubravko Marković svira lead gitaru, suradnica pri prijevodu na talijanski jezik je bila prof. Nirvana Sfarini, a korektorica vokala Andrea Bošnjak. Naravno, za pjesmu bi trebao biti snimljen i spot. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter