Lily Allen prestaje se baviti glazbom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na blogu nazvanom "It's Not Alright" britanska pjevacica Lily Allen okomila se na ljude koji "shareaju glazbu" preko Interneta i pri tom izjavila da više ne planira izdati nove pjesme niti otici na turneju.

"Samo da znate, nisam pregovarala o novom ugovoru s izdavackom kucom i ne planiram izdati novi album. Medutim i dalje sam obožavateljica nove glazbe, tako da ovo nije neki sebicni rat koji ja vodim. Dani kad sam bavljenjem glazbom mogla nešto i zaraditi su prošli što se mene tice tako da necu profitirati od zakona, osim od buduce kupnje vec izdanih materijala."

Lily se sada svim snagama bacila na ulogu u kazališnoj predstavi "Reasons to be pretty" koja se bavi grupicom zaposlenih ljudi kojima je jako dosadno u životu. Ovo nije prvi put da je Lily rekla da joj je dosta pjevacke karijere. Pocetkom mjeseca izjavila je: "Ne snimam i necu ici na turneje neko vrijeme. U ožujku cu završiti dogovorene obaveze i bit cu spremna za nešto novo. Na turneji sam cetiri godine i malo sam se potrošila. Mucim se pa cu pokušati raditi nešto drugo."


Podijeli: Facebook Twiter