Likovnjaci se predstavljaju u MMC-u Luka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Revijalna godišnja izložba clanova Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre otvorena je u svim prostorima Multimedijalnog centra Luka u Puli.

Izložbu su kratkim uvodnim govorima otvorili Dorina Vlakancic, Tomislav Brajnovic i Gordana Trajkovic. Brajnovic je naglasio da je izložba revijalnog karaktera te da joj nije namjera obraditi neku posebnu temu. Dodao je i da je od 70 izloženih radova njih pet djelo novih clanova HDLU-a Istre.

Povjesnicarka umjetnosti Gordana Trajkovic je napomenula da joj je bilo drago što su ju pozvali da osmisli postav te da je zadovoljna što je uspjela "posložiti" toliko razlicitih umjetnickih rukopisa.

Istarski likovni umjetnici, clanovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre, predstavili su se sa svojom recentnom produkcijom. Tako su na jednom mjestu okupljeni umjetnici neovisno o mediju u kojemu se izražavaju, stilskim karakteristikama njihovih djela, tematskim preokupacijama i slicno. Autori su se predstavili s po jednim radom nastalim u protekloj godini. Revijalna izložba prava je prilika za sve znatiželjnike koji žele znati kakvo je "stanje stvari" na istarskoj umjetnickoj sceni.

Izložba je otvorena do 24. sijecnja. (B. VINCEK, snimio S. MILJEVIC)
- GO01361706.jpg
Gordana Trajkovic, Tomislav Brajnovic i Dorina Vlakancic

- GO01361705.jpg
S otvorenja revijalne izložbe u MMC-u Luka

- GO01361688.jpg
Na izložbi su se predstavili i kipari

 


Podijeli: Facebook Twiter