Lijecnik izbo suprugu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osjecki lijecnik Milan Buric (31) nožem je izbo svoju dvije godine mladu suprugu Marijanu Buric pred 17-mjesecnom kceri, u njihovom stanu u Divaltovoj ulici u Osijeku.

Nakon svade pomahnitali je suprug pet puta ubo nesretnu ženu: cetiri puta u desnu ruku, kojom se pokušala obraniti od napada, i jednom u trbuh. Marijana je nekako uspjela pobjeci i zazivajuci susjede u pomoc, teturajuci stubištem, došla do kata ispod, gdje je pozvonila na vrata susjede koja ju je uvela u stan i pozvala Hitnu pomoc.

Krvavi trag na zidovima i dan poslije svjedocio je o obracunu. Marijana je u bolnici odmah operirana pa prebacena na odjel intenzivne njege.

- Nad nasilnim suprugom u tijeku je istraga, nakon koje ce biti priveden istražnom sucu, prioceno je iz PU osjecko-baranjske. Šokirani susjedi nisu htjeli komentirati strašan dogadaj koji se zbio samo nekoliko metara od njih.



Neslužbeno se saznaje da se eksces zbio u vrijeme kada je bracni par ugostio dvoje kumova, pred kojima je lijecnik i potegao nož poslije svade sa ženom. Njihova djevojcica zbrinuta je kod sestre teško ozlijedene.

Milan Buric trenutno radi u Opcoj bolnici u Našicama, a prije toga je radio u Hitnoj pomoci u Vukovaru.

Javnosti je najviše poznat kada se prije godinu dana preko medija žalio što ne može dobiti specijalizaciju u Osijeku. Buric je prozivao celne ljude osjecke bolnice za navodne namještaljke sa specijalizacijom.

Tvdio je da, iako mu je strucno povjerenstvo Pedijatrije KBC-a Osijek navodno 14. sijecnja prošle godine usmeno potvrdilo da je zadovoljio sve uvjete za specijalizaciju, iz Pedijatrije je cetiri dana poslije na kucnu adresu dobio obavijest da mu specijalizacija nije odobrena, te je natjecaj istog dana poništen.

Tvrdio je da se prije pet godina kandidirao za specijalizaciju iz kirurgije, gdje je takoder jednoglasno izabran, ali je sve opet stalo kod ravnatelja, koji nije želio potpisati baš njegovu specijalizaciju.


Podijeli: Facebook Twiter