Lighthouse festival: U Lanterni krema house scene

HVOB - headlineri u petak u 20 sati na Daystageu
HVOB - headlineri u petak u 20 sati na Daystageu

Porečki Lighthouse festival, uz pulski Dimensions, najveći ovogodišnji festival elektronske glazbe u Istri pa i šire, počinje u petak, a održat će se na šest pozornica smještenih unutar apartmanskog naselja Tamaris Lanterna.

Od headlinera u petak se ne propušta HVOB live u 20 sati na Daystageu, AME live točno u ponoć u Electronic Beats Areni te Oliver Koletzki u 3.30 sati i Nicone & Sascha Braemer u 5 sati u klubu Zodiak. Od domaćih imena u petak svira pulski DJ Bebetto u 4 sata ujutro na terasi Zodiaka.

Kollektiv Turmstrasse nastupaju u subotu 19 sati na Daystageu, potom Hercules & Love Affair Soundsystem live u 22.30 u Electronic Beats Areni te Modeselektor na istoj pozornici u ponoć. Ljubiteljima deep housea nikako ne smije promaći nastup talijansko-njemačkog producenta i DJ-a Avatism u 4.30 u Zodiak klubu.

Od poznatijih imena tu su još Animal Trainer, Wankelmut, 7 citizens, Jimpster, Julietta, Gregorythme i još mnogi drugi. Uz Daystage pozornicu, na kojoj glazba počinje u ranim jutarnjim i završava u kasnim večernjim satima, Progressive Beach Floor, Dva sunset boat partyja i Progressive floor, posjetitelji mogu uživati u neprekidnom elektronskom doživljaju od petka u podne sve do nedjelje u podne, a na samoj plaži niz drugih sadržaja dodatno će animirati goste festivala. Organizatori Lighthousea su promotori iz Austrije, Njemačke, Švicarske i Hrvatske predvođeni vlasnicima poznatog bečkog kluba Pratersauna.

Cijena festivalske ulaznice na ulazu bit će 300 kuna, a dnevna, koja vrijedi od podne do 22 sata, 180 kuna. Još danas mogu se kupiti jeftinije festivalske i dnevne ulaznice, dostupne na prodajnim mjestima Eventima i unutar web-shopa, po 250, odnosno 150 kuna. (J. PRODAN)

 


Podijeli: Facebook Twiter