Liga prvaka: Porazi Reala, Citya i Arsenala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Treće kolo Lige prvaka ponudilo je iznenađenja u najvećim dvobojima jer je Borussia u Dortmundu dobila Real s 3:2, Schalke u Londonu Arsenal s 2:0, a Ajax je u Amsterdamu pobijedio Manchester City s 3:1.

Borussia je slomila Real pogotkom Schmelzera u 64. minuti, a prije toga je Lewandonski doveo Nijemce u vodstvo u 36. minuti da bi svega dvije minute kasnije izjednačio Ronaldo.

Luka Modrić je ušao u igru već u 20. minuti umjesto ozlijeđenog Khedire, dok je zaigrao i Ivan Perišić i to u prvoj minuti sudačke nadoknade. U ovoj skupini je Ajax u sjajnoj utakmici nadigrao City s 3:1, te maksimalno zakomplicirao situaciju.

U skupini B Schalke je došao do velike pobjede protiv Arsenala na Emiratesu s 2:0 zahvaljujući pogocima Nizozemaca Huntelaara i Afellaya u samoj završnici. Do gostujuće pobjede u Montpellieru (2:1) stigao je i Olimpiakos pogotkom Mitroglua u zadnjim sekundama.

U skupini Zenit je ranije teškom mukom s 1:0 slavio protiv Anderlechta, dok je Malaga došla i do trećeg trijumfa i vjerojatnog plasmana u osminu finala. Joaquin je u 64. minuti donio Andalužanima pobjedu protiv Milana (1:0), a isti igrač je u prvom dijelu promašio i kazneni udarac. (Hina; Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter