Liga prvaka: Manchester City protiv Reala, Atletico na Bayern

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Manchester City i Real Madrid te Atletico Madrid i Bayern polufinalni su parovi Lige prvaka, odlučio je ždrijeb koji je u petak održan u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

Manchester Cityju ovo je prvo polufinale Lige prvaka, Real Madridu ovo će biti 27. nastup u polufinalu, Bayernu je to do sada uspjelo 18 puta, a Atleticu pet put. Polufinalne utakmice se igraju 26. i 27. travnja, a uzvrati su na rasporedu 3. i 4. svibnja.

Pobjednik prvog polufinalnog para bit će smatran domaćinom finalne utakmice koja se igra 28. svibnja na stadionu San Siro u Milanu. (H)

Europska liga: Šahtar protiv Seville, Villarreal protiv liverpoola

Šahtar i Sevilla te Villarreal i Liverpool polufinalni su parovi Europske lige, odlučio je ždrijeb koji je održn u petak u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

Sevilla i Šahtar  igrali su u osmini final Europske lige 2007. godine, a pobijedio je španjolski klub. Liverpool i Villarreal se u ovom natjecanju se sastaju prvi put. Sevilla je branitelj naslova kojeg je osvojila i 2014. godine.

Polufinalne utakmice su na rasporedu 28. travnja, a uzvrati 5. svibnja. Finale Europske lige igra se 18. svibnja u Baselu. (H)


Podijeli: Facebook Twiter