Letu štuke otkazali pulski nastup!


Vijest koja će ražalostiti njihove brojne obožavatelje glasi da je otkazan najavljivani sutrašnji koncert sarajevskog glazbenog sastava Letu štuke u hotelu Pula, a zbog, kako kažu u bendu, nepredviđenih okolnosti o kojima u ovom trenutku ne mogu govoriti i zbog kojih otkazuju sve nastupe do daljnjega.

Letu štuke s frontmenom Dinom Šaranom trebali su sutra nastupiti na Art&Music festivalu, u sklopu pulskog Sajma knjige, zajedno s beogradskim bendom Artan Lili, zagrebačkim Miki Solusom te sastavom Lice mista iz Preka s otoka Ugljana, a umjesto poznatog sarajevskog benda, ovim će se grupama (u programu koji počinje od 21 sat, uz besplatan ulaz) pridružiti Damir Avdić, poznati underground glazbenik i umjetnik, koji će ovom prilikom predstaviti i pjesme s novog albuma "Manjine".

Letu štuke uputili su ispriku putem elektronske pošte koja se u cijelosti može pročitati na njihovoj Facebook stranici.

- Na našu veliku žalost, a zbog nepredviđenih okolnosti na koje zaista nismo mogli utjecati, u zadnjem trenutku smo morali otkazati naš nastup na Art&Musicu u sklopu manifestacije Sanjam knjige u Istri. Iako još uvijek ne možemo govoriti o događajima koji su kreirali ovakve okolnosti, pa samim time ni o razlogu otkazivanja… Posebno se ispričavamo organizatorima Sajma knjige u Istri" i Art&Music festivala, fenomenalnoj ekipi koja radi odličan posao i koja je imala želju ugostiti nas. Jako nam je žao zbog toga jer znamo da u Puli imamo vjerne fanove te se nadamo se da ćemo nekom drugom prilikom biti u stanju ispuniti našu i vašu želju. Do tada, veliki pozdrav iz Sarajeva, poručuju iz benda Letu štuke. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter