Letovi hidroaviona otkazani do utorka

(D. Memedović)
(D. Memedović)

Izvršni direktor tvrtke European Coastal Airlines (ECA) Klaus Dieter Martin u novom je priopćenju izdanom u četvrtak kasno navečer javnost i putnike obavijestio kako su prisiljeni otkazati sve letove hidroaviona do utorka, 23. kolovoza.

- U suradnji s administracijom obrada i ažuriranje tražene dokumentacije još uvijek traje. Naš najveći prioritet je i dalje pružanje podrške našim putnicima koji imaju rezervirane karte. Cijeli moj tim je trenutno u kontaktu sa svakim putnikom, u cilju vraćanja sredstava, savjetovanja i pomoći u pronalasku alternativnog prijevoza. Nastavit ćemo s našim naporima sve dok ponovno ne letimo, navodi u priopćenju Dieter Martin. 

Hidroavioni ove tvrtke prizemljeni su u subotu ujutro nakon istrage Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo ( i objave članka na Indexovom portalu), a koja je u svom nadzoru od 10. do 12. kolovoza utvrdila određene propuste te su zbog toga avioni tvrtke prizemljeni, a tvrtci poduzeta, kako se navodi, "pojedina odobrenja i svjedodžbe". Koje su propusti utvrđeni iz Agencije ne žele otkriti pravdajući se da bi iznošenje stručnih nalaza u javnosti moglo dovesti do pogrešnih interpretacija te svim involviranim strana donijelo samo štetu.

ECA naglašava da daju sve od sebe glede podrške i suradnje s administracijom u pregledu svih traženih dokumenata, ne bi li što prije nastavili s letenjem te svima upućuju ispriku zbog nastalih neugodnosti. Ponovimo, svi koji su trebali letjeti hidroavionima ove tvrtke za dodatne se pitanja mogu obratiti u njihov odjel za rezervacije na broj telefona +3852-144-4813 ili mail [email protected]. (B. PETROVIĆ)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter