Letovci omadijali Buzecane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ni snijeg, ni led, ni temperature koje su se dobrano spuštale ispod nula stupnjeva Celizijusa, nisu omele najvatrenije poklonike rock sastava Let3 da se odazovu koncertu humanitarnog karaktera, jednom u nizu predblagdanskih manifestacija održanih u velikom šatoru u Mašimovoj škuji u centru grada.

Rijecki Let3, inace cesti gost istarskih pozornica, zadnji je puta u Buzetu nastupio prije tri i pol mjeseca na rujanskoj Petkotini, tada u dobrom društvu najjacih imena domace i susjedne rock scene. Na svom prosinackom nastupu u šatoru, predstavio je samo jedan od svoja dva zaštitna znaka, duge brkove. Ovoga je puta naime izostao provokativan nastup, ali mu se zato ne može osporiti dinamicnost u izvedbi.





Letovci su za raspoloženu mladu publiku izveli sve svoje hitove, od najstarijih pa sve do najnovijeg hita "Omadijaj me" koji predstavlja uvodnu pjesmu predstave "Kiklop" i ujedno prvi singl sa njihovog nadolazaceg albuma. Izostao je medutim "dolazak" glavne zvijezde spota, Letovcima omiljene Jace.

Raspoloženim Letovcima u šatoru su se pridružile dvije pazinske uzdanice, punk rock orkestar "Sida" i rock sastav "Bez identiteta". Prosinacki rock koncert humanitarnog je karaktera. Dio prihoda uplatit ce se obitelji Beletic, ciji je sin Alen prije godinu dana teško nastradao u prometnoj nesreci. Mladi Buzecan vec je mjesecima na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama.


Podijeli: Facebook Twiter