Let3: Koncert i spomenik posvećen Angeli Merkel

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Riječka grupa Let 3 spremna je za novi ciklus glazbeno-scenskog djelovanja koji će premijerno biti predstavljen u subotu 25. travnja, svečanim otkrivanjem spomenika "Angela Merkel sere" i koncertom nakon otkrivanja spomenika u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube. Let 3 će na koncertu premijerno odsvirati sve pjesme s nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta. Dugoočekivani materijal "letovci" najavljuju novim singlom "Prdni majko" koji je ovaj tjedan pušten u eter i moguće ga je poslušati na službenom Dallasovom YouTube kanalu.

Inače, spomenik "Angela Merkel sere" društveno-politički je komentar na lokalnu i globalnu stvarnost, na način Leta 3, koji će svojim umjetničkim konceptom sigurno zaintrigirati, a zasigurno i podijeliti javnost i medije. Ulaznice za otvorenje spomenika u prodaji su od jučer i osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja, vrijedit će i za koncert koji će biti održan odmah nakon otvorenja. Rezervacije ulaznica moguće je ostvariti na e-mail adrese i telefone Dallasa i Dallas Music shopova, a putem interneta moguće ih je nabaviti na stranici eventim.hr.

Najbrži kupci ili naručitelji ulaznica koje će se do 22. ožujka prodavati po povoljnijoj "early bird" cijeni od 10 dolara (70 kn), u ograničenom kontingentu, imaju šanse osvojiti i vrlo ekskluzivnu i prestižnu nagradu. Naime, 15 najsretnijih fanova koji nabave svoje ulaznice u "early bird" terminu i pošalju svoje podatke u inbox na Facebook stranici benda (https://www.facebook.com/LET3ri ), ili kontakte Dallasa ([email protected], https://www.facebook.com/DallasRecordsOfficialPage?ref>hl ) ući će u nagradni bubanj i dobiti mogućnost da, ako ih izvuku, budu pozvani na ekskluzivni seminar s Letom 3 što će biti održan 15-ak dana prije otvorenja spomenika
i koncerta.

Na njemu će uz druženje s članovima benda, fanovi moći sudjelovati u završnim radovima na spomeniku "Angela Merkel sere". Od 23. ožujka ili prodaje ograničenog kontingenta, ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 90 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 110 kuna. Ulaznice će biti u prodaji u Dallas Music Shopovima (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i na web-stranici Eventima. (Ivana KOCIJAN)

 -
NO03059561.jpg

Let 3 će na koncertu premijerno odsvirati sve pjesme s nadolazećeg novog albuma

Denis LOVROVIĆ
 


Podijeli: Facebook Twiter