Let iznad ATP stadiona


Ove godine se po prvi put nad stadionom Stella Marisa nadvio balon, a kako ovo sportsko zdanje izgleda iz ptičje perspektive uhvatio je objektiv našeg fotoreportera. Riječ je o novoj atrakciji kojom je Istraturist u suradnji s Balon klubom iz Zagreba odlučio obogatiti umašku turističku ponudu.

Letovi iznad sjeverozapadne Istre odvijaju se svaki dan do sredine rujna. Kormilo balona drže neki od najiskusnijih pilota balona ovog dijela Europe. Iz zraka putnici mogu vidjeti Umag, Novigrad, Brtoniglu, Buje i sela u unutrašnjosti, a osim nezaboravnog doživljaja, na povratku ih čeka ih balonsko krštenje, uz čašu pjenušca i domaće delicije. A dobivaju i personaliziranu potvrdu o letu. Letovi balonom jedan su od dijelova Istra experience projekta, a više informacija može se dobiti na www.istria-experience.com.

I danas je bilo živo na celebrity stageu. Najjači teniski servis imao trener hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac čija je brzina loptice na radaru pokazala 143 kilometara na sat. Druga gošća celebrity stagea bila je pjevačica Franka Batelić koja je u fun zoni udarila lopticu brzinom od 55 km/h. Štimcu je tenis jedan od hobija, a Franka je kako je otkrila, tenis trenirala kao mala. Među omiljenim tenisačima istaknula je Đokovića, te stare mačke Ivaniševića i Ljubičića. Bio je to završetak kratkog popodnevnog druženja na kojem je bilo riječi i o ulaganjima u nogometne sadržaje na Istri.

Umaška je publika s oduševljenjem dočekala nastup sinoćnjih zvijezda večeri - grupe Elemental. U ATP loungeu cure i dečki iz zagrebačke grupe izveli su svoje poznate hitove, "Romantika", "Crveno", "Male stvari" i druge, ali i neke strane hitove i to sve u unplugged verziji što je jedna od karakteristika ovogodišnjeg zabavnog programa. (V. HABEREITER., foto M MIJOŠEK) 


Podijeli: Facebook Twiter