Let do Londona ili Pariza za 99 eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Croatia Airlines od danas povecava broj raspoloživih zrakoplovnih karata po promotivnim cijenama. U ponudi je ukupno 999 sjedala po cijeni od 99 eura za povratne zrakoplovne karte iz hrvatskih odredišta (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) u London, Pariz i Amsterdam.

Povratne medunarodne karte po istoj se cijeni mogu kupiti i za izravne letove Croatia Airlinesa iz Londona, Pariza i Amsterdama u hrvatska odredišta.

Cijena ukljucuje pristojbe zracnih luka i TSC (naknada za izdavanje zrakoplovne karte), zatim besplatan prijevoz 20 kilograma prtljage, hranu i pice u zrakoplovu, korištenje usluga internetske rezervacije karata i web check in-a, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Cijena od 99 eura odnosi se iskljucivo na karte kupljene preko internetske stranice www.croatiaairlines.com, a za karte kupljene na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplacuje se dodatnih 15 eura TSC-a.

Povratne zrakoplovne karte kupljene po promotivnoj cijeni od 99 eura vrijede za putovanja od 1. studenoga do 15. prosinca ove godine.


Podijeli: Facebook Twiter