Let 3 raspametio publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prepunom Circolu koncertom rijeckih legenda Let 3 poceo je glazbeni program 59. festivala igranog filma u Puli. Bend, kojeg cesto i opravdano nazivaju najboljim live bendom u hrvatskoj, izašao je na stage u, kako im i prilici, zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Cinjenica je da je u Circolu bilo prilicno tijesno, a razloga za to sigurno ima više, medutim onaj glavni, status je letovaca koji vec skoro tri desetljeca sa svojim hitovima razvaljuju na koncertima, a uz to privlace pažnju uvijek osebujnim stilom i nastupom.

Gotovo dva sata žestoke svirke decki iz Leta 3 zapoceli su pjesmom ''Luna cinquina'' te su zaredali hitove starijih vremena poput ''Ne trebam te'', ''Fuck famiglia'' i obrade ''Vjeran pas'' nakon ceg je Prlja pozvao publiku na ''Sedmi kontinentio''. Vec kod pjesme ''Dijete u vremenu'' došlo je vrijeme i da se publika prepusti doživljaju pa su glasno pratili Let 3 u refrenu, a nastavili su s jednakim žarom i u pjesmi ''Rijecke picke'' te ''Profesor Jakov''.

Odlicna kombinacija naboljih hitova završila je miksom pjesama ''Kurcem celo'' i ''PNNK'', a nakon što su se povukli sa stagea publika, koja te veceri na pocetku i nije davala baš sve od sebe za dizanje atmosfere, uspjela je vratiti letovce na bis. Nakon što je Mrle sam na stageu zapoceo Ciklamu u svom vec tradicionalno improvizirajucem stilu, ostatak benda mu se pridružio i kao pravi bend koji živi za publiku, zagrijao publiku sa ''Drogom'', ''Tazi-tazi'' i ''Naftom''.

Kako ne bi sve prošlo samo u glazbi, jer ipak je to Let 3, potrudili su se za kraj, uz legendaran tekst pjesme ''Izgubljeni'', kao i uvijek pobacati malo perja po publici, ali i to je bilo sasvim dovoljno jer ipak im je njihova glazba najjaci adut s kojim su, nadamo se, zadovoljili pulsku publiku.

Let 3 tako je zapoceo niz odlicnih koncerata koji ce se tokom iduca dva tjedna u sklopu 59. festivala igranog filma održavati u Circolu, ali i na ostalim lokacijama u Puli. (M. Bo.; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter