Let 3, Dežulovic&Lucic i snimanje spota u pazinskom Magnusu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon gotovo dva desetljeca odsutnosti Let 3 ce u petak u 23 sata održati, kako su ga najavili organizatori, prvi pazinski koncert u 21. stoljecu.

- Kad smo skužili da ih nije bilo brdo vremena, morali smo ih pozvati, kaže Neven Kranjcic Kire, voditelj diskoteke Magnus smještene u Spomen domu. Posljednji su put nastupili sredinom 90-ih (nitko se od pazinskih ljubitelja letovaca s kojima smo pricali, pa ni oni sami, više ne može tocno sjetiti je li bilo rijec o 1994. ili 1995. godini) u holu Spomen doma, kada su ostali zapamceni po tada neuobicajenom razbacivanju perjem na pozornici.

Ljubitelje brkatih Rijecana koji su nedopustivo dugo bili odsutni iz "pankerskog Pazina" ocekuje dva sata sirove letovske energije. Kao predgrupa nastupit ce mladi perspektivni pazinski bend Bez identiteta koji ce promovirati novi album pod nazivom "Pop i slicice"

Trodnevno dogadanje u Magnusu zapocinje vec danas u 20 sati izvedbom "Melodija Istre i Kvarnera (kanat za inkanat)" satirickog tandema koji cine poznati novinari i kolumnisti Boris Dežulovic i Predrag Lucic.

"Splitski dvojac nastupa za stolom uz bocu vina, pa smo nastupom u diskoteci, gdje za razliku od kazališta posjetitelji mogu ležerno sjesti i naruciti pice, publiku htjeli uciniti ravnopravnim s izvodacima kako ne bi nastala neprirodna kazališna atmosfera", kaže organizator Kire.

U subotu u 23 sata zakazan je koncert domaceg benda The Night Express band koji ce ujedno snimati televizijski spot svoje prve autorske skladbe "Do kraja života".


Podijeli: Facebook Twiter