Lerotić ponovno predsjednik pulske Hvidre

Ivica Lerotić
Ivica Lerotić

Na redovnoj godišnjoj izborno-izvještajnoj skupštini pulske Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata za novog je predsjednika jednoglasno izglasan, odnosno potvrđen, dosadašnji predsjednik Ivica Lerotić, kojemu je ovo treći mandat. Članovima predsjedništva izglasani su Vlado Pothorski kao dopredsjednik, dok su članovi Antun Jozičić, Zlatko Prodan i Tihomir Mesaroš. U Nadzorni odbor izabrani su Mladen Vitasović, Mato Vulčik i Janko Žužić.

Lerotić je nazočnim članovima ukratko predstavio plan aktivnosti i rada kao i financijski plan udruge za 2013. godinu. U ovoj bi godini napokon trebalo početi rješavanje stambenog pitanja za 56 hrvatskih ratnih vojnih invalida i njihovih obitelji koje žive na području grada Pule.

- Grad Pula ulazi u projekt uređenja kompleksa Valsaline sa 700 tisuća kuna, u sklopu kojeg će se urediti i pontonsko plivalište. Drago nam je da će se postaviti i rampe za osobe s invaliditetom, što će koristiti i naši članovi, rekao je Lerotić te dodao da će se i oni priključiti uređenju na način da će srušiti stare i dotrajale borove te na njihovom mjestu zasaditi ladonje i ukrasno bilje.

Skupština je potom izabrala delegate za Redovnu godišnju skupštinu ZU HVIDR-a Istarske županije: Zlatka Prodana, Matu Vulčika, Ernesta Hegeduša, Zorana Bičvića, Josipa Dira, Janka Žužića, Ljubomira Krijana i Željka Đapića. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter