Lepa Brena nastupila u Rijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu je u Dvorani mladosti na Trsatu nakon više od dvadeset godina pred rijeckom publikom ponovno zapjevala Lepa Brena, ikona nekadašnjeg jugoslavenskog pop folka. Odlicno raspoložena, jedna od najpopularnijih pjevacica s prostora bivše države priredila je tri sata zabave i odlicne atmosfere, a razlog manjeg posjeta od ocekivanog treba tražiti u relativno visokoj cijeni ulaznica i preklapanju s karnevalskim dogadanjima.

Koncert na kojem su je pratili Miligram bend, gudacki kvartet, plesaci i plesacice zapoceo je istoimenom pjesmom novog albuma "Udi slobodno", nakon koje je Lepa Brena zahvalila publici što je došla na koncert i ganuta održala mali prigodni govor.

Odlicno raspoložena Brena je tijekom koncerta nekoliko puta mijenjajuci odjecu rasplesala i raspjevala publiku svojim starim hitovima kao što su "Sitnije, Cile, sitnije", "Miki Miki", "Udri Mujo", "Hajde da se volimo", "Bato Bato ti si moje zlato" i drugim ovom prigodom izvedenih u osvježenim i žešcim aranžmanima, ali i pjesmama s najnovijeg albuma "Udi slobodno".

Publiku su cinili vecinom mladi. Dvorana mladosti se doslovno tresla od skakanja i plesanja njezinih obožavatelja, kojima je Brena zahvaljivala što su ostali uz nju sve ove godine i što nisu zaboravili njene pjesme.


Podijeli: Facebook Twiter