Leopard je ponovno u prvom planu


Odjeća i obuća s printom krzna leoparda definitivno nije nikakva novost, posebice kad se govori o damama koje strastveno vole modu. No, novost je da ga ove sezone nose svi te je u prvom planu.

Dakle, ovog proljeća odjeća i obuća te accessoiri s leopard printom vode glavnu riječ i nose se u svakojakim kombinacijama i prigodama. Mada je dosta škakljiv za kombiniranje, uz prave modne dodatke možete izgledati zaista fantastično.

Gležnjače, polusandale i balerinke s leopard printom, često začinjene nekim detaljem (crvenom, plavom ili zelenom mašnicom), već su popunile police trgovina obućom i mogu pronaći mjesto u vašem ormaru čak i ako se ne smatrate ženom koja voli životinjske uzorke. Njima možete popraviti dojam klasične kombinacije, primjerice poslovnog odijela, crnog ili nekog tamnog monokromatskog outfita. A ne zaboravite ni na torbe, marame, najlonke…

Za one nekonvencionalne i hrabre tu su kaputići i skinny hlače te tajice, posebice u plavim ili bijelo-sivim nijansama, a u dućanima ulične mode možete pronaći i ljubičaste, crvene, zelene… igre ovim printom, čak začinjene zakovicama.

Žene koje se osjećaju damski i seksepilno u isto vrijeme vjerojatno će odabrati haljine i suknje, dok su najmlađe trendsetterice jednostavno preslatke u leopard uzorku kojemu su dodane jarke boje.

Ako i inače volite ovaj primjetan print, sigurno u svom ormaru imate neki zanimljiv komad. Vrijeme je da ga ponovo izvučete i složite neku novu modnu kombinaciju. A ostale - u dućanima je zaista širok izbor pa pustite samo mašti na volju i ne zaboravite da je najčešće manje više. (Piše Iva LANČA)

 

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter