Lenny oduševio, no ne za finale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Reality show Supertalent dobio je još dva finalista, žonglera Tihomira Bendelju i plesnu skuppinu Step by Step. Tihomir je prošao direktno u finale, dok se žiri izmedu cetverogodišnjeg bubnjara Lennyja Damijanica iz Žminja i Step by Stepa ipak odlucio za plesnu skupinu.

Trecu live emisiju otvorila je plesna skupina iz Knina Show Team, koji su plesali na poznati hit kralja popa "Thriller". Nakon rasplesne skupine na pozornici se pojavio Lenny, koji je oduševio publiku. Iza njega nastupio je 22-godišnji barmen Dušan koji je pokazao svoje umijece žongliranja bocama.



Cetrnaestogodišnja Adriana nastupila je s pjesmom Whitney Houston, u kojoj je po Nininom mišljenju previše imitirala pjevacicu. Peta po redu nastupila je plesna skupina Floor Shakers Crew koja se nije dojmila najstrožeg clana žirija, Dubravka Merlica.

Beatboxer Marijan nastupom je kao i obicno oduševio publiku, no Merlic nije bio zadovoljan. Nakon Marijana pozornicom je ovladao Tihomir žonglirajuci twirlingom. "Ti si meni predivan. Tebe gledati je prava carolija. Nestvarno lijepo", pohvalila ga je Nina, dok je Dubravko rekao da mu je on favorit. Nakon odlicnog Tihomira redom su nastupili Gradska limena glazba, 13- godišnji pjevac Nikola i izvrsna plesna skupina Step by Step.


Podijeli: Facebook Twiter