Leko podnio ostavku na dužnost predsjednika Holdinga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vlado Leko dao je ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora (NO) Zagrebačkog holdinga, potvrdili su danas iz Holdinga navodeći da je Leko dao ostavku iz osobnih razloga i zato što se nije mogao usuglasiti s ostalim članovima NO.

"Vlado Leko iz osobnih je razloga podnio ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga. Činjenica da se nije mogao usuglasiti s ostalim članovima NO-a da se odluke donose jednoglasno, jedan su od razloga", stoji u odgovoru Hini iz Holdinga.

Po pisanju medija, razlog Lekine ostavke je taj što se s članovima NO Holdinga razišao u mišljenjima o privatizaciji podružnica u Holdingu, a usprotivio se i predsjedniku Uprave Slobodanu Ljubičiću. Leko je tek kratko komentirao da je o razlozima ostavke obavijestio gradonačelnika Milana Bandića i Skupštinu trgovačkog društva Zagrebačkog holdinga. Iz Holdinga pak napominju da će gradonačelnik Bandić i Skupština trgovačkog društva u kratkom vremenu odlučiti tko će obnašati dužnost predsjednika NO. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter