Lekcije odbojke i zumbe Sunset teama

Turnir u Peroju (M. ANGELINI)
Turnir u Peroju (M. ANGELINI)

Na plaži Martulina u Peroju održan je peti tradicionalni turnir u odbojci na pijesku u organizaciji Grada Vodnjana i novinara HINA-e Daniela Sponze u sklopu Vodnjanskog ljeta, na kojem su se iznova okupile ekipe najrelevantnijih medijskih kuća u Istri.

Ovog se puta njih šest, uz ekipu organizatora i Sunset team, borilo za naslov najboljih, a on je zasluženo otišao debitantima na turniru, Sunset teamu, koji su činili Morena Poglajen Cavrić, Sandra Samuele, Anja Begonja, Karmen Radetikio i Alexa Dudić.

Osvajači ovog Beach volley turnira u finalu su slavili nad ekipom Radio Istre s 2:0 u setovima, dok je treće mjesto pripalo Gradu Vodnjanu koji je bio bolji od Totalnog FM-a. Od petog do osmog mjesta plasirale su se ekipe Glasa Istre, Radio Pule, TV Istre te zajednička ekipa RTL-a i TV Nove.

Uz odbojku mnoštvo zabave donijele su osvajačice turnira, ekipa Sunseta, koja je okupljenima dala i par lekcija iz sve popularnije zumbe. Druženje medijskih djelatnika nastavilo se do duboko u noć uz kupanje, roštilj i mnogo dobre zabave. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter