Lewis Hamilton ostavio Nicole Scherzinger

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svjetski prvak u Formuli 1 vozac McLaren-Mercedesa Lewis Hamilton prekinuo je vezu s pjevacicom pop skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger jer, kako kaže, nije spreman za brak i djecu. U posljednje se vrijeme nagadalo da bi se par uskoro mogao zaruciti, ali iznenadni prekid je to opovrgnuo.

"Presudio je pritisak koji je Lewis osjecao. Ocekivalo se da njihova veza prijede na višu razinu, a on nije želio ni zaruke, ni vjencanje, a još uvijek nije spreman ni za djecu", rekao je izvor za Daily Mirror. "On je mlad i jednostavno nije spreman odreci se mladenackih užitaka i vezati se cijeli život za Nicole. Nicole je shrvana, šokirana što su stvari tako brzo završile", dodao je.

Vozac Formule 1 i pjevacica bili su u vezi gotovo dvije godine. Scherzinger je krajem lipnja proslavila svoj 31. rodendan, a 24-godišnji Hamilton tom joj je prigodom poklonio crni Porsche Cayman vrijedan 80.000 funti. Veliki problem ovog slavnog para bila je i cesta odvojenost zbog karijera, ali Nicole se ipak trudila svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi zdušno bodrila svog dragoga na utrkama.


Podijeli: Facebook Twiter