Legendarna Crvenkapica uz puno pjesme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dok je cijela Radiceva ulica bila obavijena tminom i potpunom tišinom, u zgradi Djecjeg kulturnog centra, odnosno nekadašnjeg pulskog Pionirskog doma, clanovi FERR-a i Teatra Naranca vrijedno su u cetvrtak navecer dovršavali zadnje pripreme za svoju prvu ovogodišnju premijeru.

Legendarna "Crvenkapica" bit ce premijerno izvedena u subotu s pocetkom u 19 sati u Djecjem kulturnom centru. Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolic, glazbu Ugo Korani, za scenografiju je zaslužna Breza Žižovic, a kostime su kreirale Iva Predan i Ljiljana Krijan. Koreografije su djelo Katje Rabar, a tekstove songova napisao je Luka Juricic.

Glume: Franka Hlubocki, Ariana Novak, Simona Tkalec, Ivona Bulešic, Lucia Mrden, Lucija Roce, Katja Rabar, Luka Lušetic, Lucija Ravnjak, Kristian David Stankovic, Sladana Kljajic, Lino Brozic, Ugo Korani i Luka Juricic.
Igrat ce nekoliko glumackih postava, a svi cijelo vrijeme marljivo vježbaju.

- Radi se o klasicnoj verziji poznate price, malcice adaptiranoj, s puno songova, u trajanju od 40 minuta - tako da mjera bude taman pogodena za djecu i njihovu mogucnost koncentracije, naravno s happy endom. Posebno mi je drago što smo ukljucili i naše najmlade polaznike, odnosno one koji su nam se pridružili tijekom zadnja dva mjeseca, rekao je Luka Juricic iz Udruge FERR i Teatra Naranca.



Saznajemo da je Teatar Naranca netom osnovan te usko suraduje s Udrugom FERR. Ime je dobio po narancastim stolicama iz bivšeg Pionirskog doma, na kojima su predstave gledale i uz koje su odrasle generacije i generacije Puljana.

Redatelj Majkl Mikolic rekao je da su se najmladi vrlo dobro uklopili u projekt, svi su akteri predstave puni energije i entuzijazma te i u ovom slucaju nastavljaju svoju praksu da zajedno rade pocetnici i profesionalci.

Organizaciju predstave potpisuju Elena Apostolovski i Beki Peric, a tehnicar je Toni Modrušan. Repriza je na programu u nedjelju u 11 sati, a ulaznice se mogu rezervirati na 099/527-4005 ili putem e-maila [email protected]. (V. BEGIC)


Podijeli: Facebook Twiter