Legenda house glazbe David Morales rasplesala Medulin

snimio Diego Martinčić
snimio Diego Martinčić

Vruće house ritmove donijeli su je sinoć u Medulin legendarni DJ David Morales, te domaće snage Marin Biočić, Danny Clarck i Global disco predvođen Lucom Montechhijem. Povod je bilo otvaranje Adria Summer Festa, a nekoliko tisuća domaćih i stranih gostiju uživalo je na novoj medulinskoj koncertnoj pozornici ispod novoobnovljenog Starog malina na Rivi.

Uvod u party bili su setovi Global disco grupe predvođene Lucom Montecchijem koji su zagrijali i rasplesali publiku za vrhunac večeri i nastup Moralesa. Oko jedan i pol, publika je sa oduševljenjem dočekla nastup Davida Moralesa, koji je pokazao svojim vrhunskim house setom zašto ga mnogi smatraju i jednim od kumova house glazbe na svjetskoj sceni. Nekoliko tisuća ljudi đuskalo je uz Moralesa uz fenomenalnu atmosferu, a na kraju su mladi istarski DJ-i iz Labina Danny Clarck i Marin Biočić, do zadnjeg atoma snage rasplesali publiku, željnu house glazbe.

Nastup je pratila vrhunska zvučna i vizualna produkcija, kao i kvalitetna pozornica. Adria Summer Fest nastavio se sinoć kada su kao vrhunac festivala bili najavljeni nastupi Hladnog piva i Dubioze kolektiva. (M. RA.)

 


Podijeli: Facebook Twiter