Lewandowski najavio prelazak u Bayern

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski nada se da će u zimskom prijelaznom roku u siječnju, kada će moći potpisati novi ugovor, prijeći u minhenski Bayern.

"Još moram malo pričekati, ali mislim da u siječnju mogu otići", kazao je 25-godišnji nogometaš nakon što je u utorak u njemačkom kupu Borussia pobijedila 1860 Muenchen s 2:0 .

Na pitanje novinara znači li to da u siječnju odlazi u Bayern, Lewandowski je odgovorio: "Da, jer ću tada moći potpisati novi ugovor".

Poljski se reprezentativac sukobio sa šefovima u Dortmundu u ljetnom prijelaznom roku, kada je izražavao želju za prelaskom u Bayern, ali se onda pomirio s činjenicom da će provesti još jednu sezonu u Borussiji.

Dortmund se odlučio ne prodavati Lewandowskog, koji je u klub došao 2010. i s njim osvojio dva naslova prvaka Njemačke, 2011. i 2012., kao i njemački kup 2012. Ugovor Lewandowskog s Dortmundom traje do lipnja iduće godine, ali zimski prijelazni rok u siječnju je zadnje razdoblje kada klub može zaraditi njegovom prodajom. Ako ostane u Borussiji do lipnja, onda postaje slobodan igrač i klub neće dobiti nikakvu odštetu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter