Lažni liječnik od Rovinjke "posudio" 400 eura

Nakon što mu je dala novac Rovinjka je s doktorom potpisala i priznanicu za posuđen iznos
Nakon što mu je dala novac Rovinjka je s doktorom potpisala i priznanicu za posuđen iznos

Nevjerojatnu priču o tome kako ju je nasanjkao mlađahni i šarmantni "gospon doktor", ispričala nam je starija Rovinjka, koja je, u namjeri da pomogne čovjeku u nevolji, ostala bez 400 eura. Svjesna je da novac najvjerojatnije nikada neće povratiti pa jedino želi upozoriti svoje sugrađane da dobro paze koga puštaju u kuću.

- Zbog slabosti sam otišla na Hitnu pomoć. S obzirom na to da sam trebala vaditi krv, i da mi je odista bilo hitno, sugerirano mi je da ne čekam, odnosno ne dolazim rano izjutra, jer to mogu obaviti i privatno. Tako sam učinila i medicinska je sestra to stručno i dobro obavila, započinje svoju priču 70-godišnjakinja čiji su podaci poznati redakciji.

- Tri dana nakon što sam drugi put vadila krv, u dvorištu ispred kućnog praga dočekao me je mlađi čovjek s "dobar dan" i pitao da li ga se sjećam. Kako sam odgovorila negativno, ljubazno se predstavio i rekao da je on dr. Mario Vuković, liječnik koji me primio na Hitnoj. Nakon što se zainteresirao za moje zdravlje, kazao mi je da je u strašnoj gužvi i da li ga, a da se on ne sramoti okolo, mogu primiti u kuću i posuditi mu 400 eura koje će on u roku od 24 sata, nakon što mu supruga pošalje novac, uredno vratiti, prepričava Rovinjka, koja je tek kasnije registrirala da ju je prilikom ulaska u kuću upitao i da li je sama, na što je ona odgovorila da se suprug nalazi na terasi.

Nakon što mu Rovinjka dala novac, s doktorom je potpisala i nekakvu priznanicu za posuđenu svotu. Od elegantnog i vrlo elokventnog mladog čovjeka to je sve što joj je ostalo. (Piše Nina ORLOVIĆ RADIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter