Lažirali sudar i štetu od 31.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska prometna policija otkrila je da su jedan 28-godišnjak s podrucja Belog Manastira i 30-godišnjak s podrucja Pule pokušali prevariti jednu osiguravajucu kucu u Puli lažiranjem prometne nesrece.

Neslužbeno saznajemo da se radi o S. P. (28) s podrucja Belog Manastira i B. A. (30) s podrucja Pule. Dvojac je 16. studenog prošle godine došao u prostorije osiguravajuceg društva u Puli na Šijanskoj cesti te lažno prikazali cinjenice prometne nesrece i podnijeli zahtjev za naplatu štete.

Po izvješcu policije, S. P. i B. A. su prijavili materijalnu štetu na automobilu BMW 525 u visini od 31.000 kuna, nastalu u navodnoj prometnoj nesreci u Tomasinijevoj ulici u Puli 15. studenog oko 20 sati. Po navodima prijavitelja, mercedes kojim je upravljao B. A. je frontalno udario u BMW 525 kojim je upravljao S. P.

Policija je posumnjala u njihove navode pa je provela izvide, a osiguravajuca kuca vještacenje, cime je potvrdeno da je prometna nesreca lažirana. Dvojac je uhicen 19. veljace, a protiv njih slijedi kaznena prijava redovnim putem.


Podijeli: Facebook Twiter